У плей-офф Української хокейної ліги не буде буллітних серій

У плей-офф Української хокейної ліги не буде буллітних серій

Укрінформ
На столичному НСК "Олімпійський" у понеділок пройшла прес-конференція за участю керівників Української хокейної ліги (УХЛ), присвячена закінченню регулярного чемпіонату країни і старту плей-офф.

Представники УХЛ поінформували про те, що у плей-офф, в разі нічийного результату в основний час матчу, команди гратимуть додаткові 20-хвилинні періоди, а ось серії буллітів не передбачені, повідомляє Укрінформ.

Виконавчий директор УХЛ Сергій Варламов відзначив факт підвищення рівня конкуренції в українському чемпіонаті.

"Значно зросла кількість ігор, в яких розрив у рахунку був не більший за дві шайби. Таких матчів - 53 з 120-ти. Це означає, що рівень конкуренції зріс, і команди підрівнялися. У чемпіонаті була інтрига до останнього туру, лише в останньому турі "Кременчук" гарантував собі перемогу на першому етапі", - сказав Варламов.

Директор генерального медіа-партнера УХЛ телеканалу XSPORT Олег Шадрунов розповів про плани з організації прямих трансляцій матчів плей-офф. всі поєдинки будуть показані на телеканалі XSPORT у вечірній прайм-тайм: о 18.45 в будні дні та о 17.00 - у вихідні.

Нагадаємо, плей-офф чемпіонату УХЛ стартує 8 березня. Цього дня зіграють "Кременчук" і столичний клуб "Дженералз". 9 березня відбудеться матч між донецьким "Донбасом" та криворізьким "Кривбасом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-