Справа Зозулі: Україна підтримує – ультрас атакують

Справа Зозулі: Україна підтримує – ультрас атакують

Укрінформ
На підтримку нашого футболіста виступив Андрій Шевченко. 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підтримав форварда «Бетиса» Романа Зозулю в конфлікті з ультрас «Райо Вальєкано». Через конфлікт українець не зміг перейти до своєї нової команди. Про це пише офіційний сайт ФФУ.

«Обвинувачення на адресу Романа мають провокаційний характер, ми усі стоїмо на захисті інтересів України. Роман опинився заручником політичних інтриг, і це неприпустимо, зважаючи на міжнародні футбольні норми. Партнери і тренерський штаб збірної висловлюють повну підтримку Роману Зозулі. Ми вимагаємо дати гідну правову оцінку ситуації», - сказав Шевченко.

Підтримало нашого футболіста і українське посольство в Іспанії. «Роман Зозуля – один з українських патріотів, які підтримують нашу армію у війні проти агресора. Ми пишаємося, що в Україні є такі хоробрі молоді люди, як Зозуля. Вважаємо звинувачення на адресу нашого земляка, який захищає інтереси країни, несправедливими. Брехливі звинувачення кількох чоловік не можуть впливати на професіональну кар’єру. Вважаємо, що Зозулі повинні повернути право вести професіональну діяльність», - йдеться в заяві українського посольства.

Поряд з цим ультрас «Райо Вальєкано» також зробили заяву. В ній йдеться, що фанати захищають свої принципи (вони називають себе антифашистами, хоча насправді є звичайними лівими радикалами) і будуть до кінця чинити спротив появі в команді гравця-неонациста. При цьому ультрас не пояснили в чому полягає нацизм Зозулі. Взагалі, з самої заяви витікає, що фанати налаштовані вороже насамперед проти президента клубу і вся ця ситуація більше схожа на бажання насолити керівництву «Райо Вальєкано». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-