Порошенко доручив перевірити центри олімпійської підготовки

Порошенко доручив перевірити центри олімпійської підготовки

Укрінформ
Уряд має у стислі терміни перевірити і забезпечити повноцінне функціонування усіх центрів олімпійської підготовки спортсменів.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час зустрічі з олімпійцями та паралімпійцями, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Технічний стан більшості спортивних споруд та об’єктів потребує оновлення. Тож уряд у стислі терміни має вжити заходів щодо проведення всебічної перевірки спочатку, а потім повноцінного функціонування провідних центрів олімпійської підготовки з літніх та зимових видів спорту", - сказав він.

Порошенко запевнив, що підтримає кожну науково та економічно обгрунтовану пропозицію, спрямовану на досягнення конкретного короткострокового та довгострокового результату, щоб українські спортсмени гідно виступили на Олімпійських та Паралімпійських іграх 2018 та 2020 років.

Глава держави також вимагає забезпечити належну організацію спортивної роботи у силових структурах: "Зараз це є моїм першим пріоритетом, як Президента та Верховного Головнокомандувача. Підтримання бойової та мобілізаційної готовності військовослужбовців та правоохоронців".

Порошенко нагадав, що за його дорученням олімпійці отримали на спортивних базах Міністерства оборони прекрасну підготовку. Наразі там проходять вишкіл спортсмени ЗСУ. "Нині там перебувають на фізкультурно-спортивній реабілітації учасники АТО", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-