Чемпіони континенту Шимечко та Паратова виступлять на ЧЄ у Норвегії

Чемпіони континенту Шимечко та Паратова виступлять на ЧЄ у Норвегії

Укрінформ
Дванадцять спортсменів представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи з важкої атлетики, що триватиме з 10 по 16 квітня у норвезькому місті Фьорде. 

Як повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту, у складі нашої команди, зокрема, виступлять дворазові чемпіони Європи Ігор Шимечко та Юлія Паратова. 

"У континентальній першості з важкої атлетики візьме участь рекордна кількість спортсменів - 411 представників з понад 40-а країн. Збірна команда України - традиційно одна з найсильніших на турнірі. Представлятимуть нашу країну 12 важкоатлетів, серед яких Ігор Шимечко та Юлія Паратова. Турнір є ліцензійним перед Олімпійськими іграми у Ріо-де-Жанейро", - зазначили у прес-службі.

Склад жіночої збірної під керівництвом головного тренера Юрія Кучінова:

Яна Дяченко (вагова категорія 48 кг), Юлія Паратова (53 кг), Вероніка Івасюк (58 кг), Анастасія Келар (58 кг), Марія Хлян (69 кг), Ірина Деха (75 кг), Анастасія Шишанова (75 кг).

Чоловіча команда (тренує Михайло Мацьоха): Ігор Конотоп (85 кг), Олександр Пелешенко (85 кг), Сергій Тагіров (105 кг), Олег Прошак (понад 105 кг) та Ігор Шимечко (понад 105 кг).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-