Олександр Яковенко: Для мене

Олександр Яковенко: Для мене "Динамо" - рідна команда!

Укрінформ
28-річний новачок "Динамо" Олександр Яковенко, який підписав контракт зі столичним клубом на правах вільного агента, назвав київську команду рідною для себе, адже у 80-ті в її складі виблискував його батько Павло Яковенко.

Про це син знаменитого динамівця заявив в інтерв'ю сайту dynamo.kiev.ua

"Контракт із "Динамо" я підписав учора, і тепер мене вже можна вважати повноцінним гравцем команди. Угода розраховане на півроку, а чи буде її продовжено, вирішиться влітку. Я - киянин, з дитинства уболіваю за "Динамо", ще з тих часів, коли в цій команді виступав мій батько. Тому завжди стежив за виступом "Динамо". Це рідна для мене команда! " - підкреслив хавбек.

Своїми конкурентами за місце в основному складі "Динамо" Яковенко вважає всіх футболістів атакуючого ланки.

"Усі гравці атакуючої групи - мої конкуренти. До якоїсь конкретної позиції я не прив'язаний. Частіше виступаю на лівому фланзі, де в "Динамо", наскільки я знаю, зараз діє Гонсалес. Але можу грати і в центрі, і праворуч... У мене не було відпустки - уесь свій час я присвячував тренуванням. Працював і з "Фіорентиною", і самостійно. Протягом останнього місяця активно тренувався з дублем "фіалок", щоб підтримати фізичну форму ", - сказав новачок" Динамо ".

Додамо, що з 2008 по 2013 роки Олександр Яковенко був гравцем брюссельського "Андерлехта", у складі якого став чемпіоном Бельгії сезонів-2011/1012 та 2012/2013 років. З 2013 по 2015 роки хавбек був на контракті у італійської "Фіорентини".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-