Екс-чемпіон світу пояснив як Кличко зможе перемогти Ф'юрі у матч-реванші

Екс-чемпіон світу пояснив як Кличко зможе перемогти Ф'юрі у матч-реванші

Укрінформ
Колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій і суперважкій вазі Евандер Холіфілд вважає, що Володимиру Кличку цілком по силам взяти реванш у британця Тайсона Ф'юрі.

Про це сказав Холіфілд в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

"Ф'юрі діяв непередбачувано, і Кличко не зміг до нього пристосуватися. Зі мною теж таке траплялося кілька разів, з-за чого я програвав боксерам не свого калібру. Наприклад, з Джоном Руїзом. Боксувати з ним було дуже незручно. Він був молодшим і набагато енергійнішим - у нього була маса енергії. Він виграв бій з невеликою перевагою - перемога Ф'юрі була багато в чому схожою", - цитує його інтерв'ю сайт BoxingNews.

"Як Володимир може перемогти? Він повинен бути більш агресивним, йти вперед, пірнаючи та ухиляючись - інакше він його не дістане. Кличко не звик так боксувати, але якщо він вестиме бій з дистанції, то тільки сам пропускатиме удари в обличчя. Виграти без пресингу у боксера, який вищий, і у якого довші руки, неможливо", - вважає екс-чемпіон світу.

"Мій прогноз на матч-реванш? Кличко кращий боксер, але Ф'юрі молодший і енергійніший. Це можна порівняти з шахами - якщо Кличко змінить тактику, він переможе. І я не думаю, що він вийде в ринг без впевненості у власній перемозі. Тому я ставлю на Кличка", - сказав Евандер Холіфілд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-