Кличко: 11 років тому я змінив усе - так само зроблю і тепер

Кличко: 11 років тому я змінив усе - так само зроблю і тепер

Укрінформ
Екс-чемпіон світу Володимир Кличко поділився емоціями, які переживає після поразки від Тайсона Ф'юрі, який забрав у нього пояси IBF, WBA, WBO і IBO.

"Вперше за дуже довгий час (11 років. - ред.) я залишав ринг як переможений. Це жахливе відчуття, яке не давало мені нормально спати ночами і досі не відпускає мене", - наводить його слова ZN,ua.

"Я вирішив скористатися правом на реванш з Тайсоном Ф'юрі. Хочу довести, що здатний на більше, ніж продемонстрував 28 листопада. У тому бою я не зміг реалізувати свій потенціал і хочу виправити це в повторному поєдинку. Я програв битву, але не програв війну. Поразка - не варіант. Не можна зализувати рани надто довго".

"11 років тому я одразу змінив усе, що робило мене тоді спортсменом. Я поміняв тренування, змінив дієту, оточив себе новою командою. Це був результат аналізу моїх помилок. Точно так само я чинитиму й зараз. Причому моє бажання змінитися не пов'язано тільки з одним реваншем: воно необхідне для подальшого важкого шляху".

Перший бій, який одноголосним рішенням суддів виграв Ф'юрі, відбувся 28 листопада в Дюссельдорфі. Реванш запланований на травень-червень 2016-го року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-