Кличко про бій з Ф'юрі: Я готовий до всього

Кличко про бій з Ф'юрі: Я готовий до всього

Укрінформ
Чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко готовий до всіх трюків свого сьогоднішнього суперника британця Тайсона Ф'юрі у рингу.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу Sky Sports.

"Тайсон Ф'юрі дуже гнучкий боєць - він може боксувати в отродоксальній стійці, може в стійці шульги. До того ж, він може корчити пики в рингу або щось говорити. Так що я готовий до всього", - цитує Кличка boxingnews.com.ua.

Як заявив екс-чемпіон світу за версіями WBC і WBO у суперважкій вазі Віталій Кличко, Вах хороший боксер і хороший базіка, "але як боксер Володимир краще, і ми це побачимо в бою".

"Я пишаюся тим, що у мене найсильніший брат у світі. Володимир - найкращий атлет у світі, він побив так багато рекордів. Він дуже хороший боксер - у нього відмінна техніка, відмінний швидкий джеб, комбінації. І в нього достатньо досвіду, щоб побити будь-кого", - додав Кличко-старший.

Британський супертяж зі свого боку заявив, що отримав бій своєї мрії. "З Володимиром Кличком. Я отримав бій своєї мрії. З ким, крім нього? З Бараком Обамою. Я хотів би влаштувати з ним циганський бій на голих кулаках", - сказав Ф'юрі.

При цьому він упевнений, що українець буде вести бій дуже агресивно: "Кличко знає, що на нього чекає неймовірно важкий бій. Він усвідомлює, що шанси тут 50 на 50. Тому, думаю, ми побачимо зовсім іншого Володимира, ніж зазвичай - він одразу піде вперед і поставить на карту все. Думаю, він накинеться на мене у перші 10 секунд".

Гонорар Володимира Кличка за сьогоднішній бій становитиме близько 15 мільйонів фунтів стерлінгів ($22,5 млн), повідомляє cityam.com. Гонорар Ф'юрі може скласти 5 мільйонів фунтів стерлінгів ($7,5 млн) при хороших показниках продажів платних трансляцій цього бою у Великобританії. Загальний дохід від бою Кличко - Вах очікується на рівні 30 мільйонів фунтів стерлінгів ($45 млн).

Нагадаємо, спортсмени повинні вийти на ринг в Дюссельдорфі опівночі за київським часом. Перед поєдинком учасники пройшли обов'язкову процедуру зважування. Володимир потягнув на 111,5 кг, а його суперник - на півкіло більше.

Бій Кличко vs Ф'юрі покажуть на телеекранах понад 150 країн. Росії в цьому списку немає. Українця в цій країні ігнорують після того, як два роки тому він впевнено переміг росіянина Олександра Повєткіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-