Допінговий скандал може поширитися на інші види спорту в РФ - WADA

Допінговий скандал може поширитися на інші види спорту в РФ - WADA

Укрінформ
Міжнародне розслідування шахрайства з використанням допінгу російськими легкоатлетами може бути розповсюджене й на інші види спорту у Росії, оскільки вони використовували ту ж лабораторію, яку тепер звинувачують у приховуванні неправильних тестів.

Про це пише «Радіо Свобода».

«У доповіді, підготовленій Світовим антидопінговим агентством (WADA), слідчі назвали використання наркотичних засобів у російському спорті культурою, яку підтримує держава. Немає причин вважати, що легка атлетика є єдиним видом спорту в Росії, який було порушено використанням допінгу», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: звинувачення у вживанні наркотиків у легкій атлетиці, а також перспектива того, що російські спортсмени можуть бути усунені від Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро у наступному році, - найбільший спортивний скандал, який вибухнув у Росії за останні кілька десятиліть.

Кремль назвав звинувачення безпідставними, проте у вівторок виконувач обов’язків президента Всеросійської федерації легкої атлетики Вадим Зеліченок повідомив «Інтерфаксу», що допінг-проби російських атлетів на час призупинення роботи Московського антидопінгового центру перевірятимуться в аналогічних іноземних лабораторіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-