Шуфрич відлякав ультрас від

Шуфрич відлякав ультрас від "Говерли"

Укрінформ
Фанати ужгородського футбольного клубу "Говерла" відмовилися від підтримки команди.  В наступному сезоні вболівальники планують ігнорувати матчі "Говерли" через "сім'ю" нардепа, власника клубу Нестора Шуфрича.

Про це заявив ультрас Сергій Український, повідомляє Depo.ua.

"Зараз весь "двіж" вирішив, що більше не будуть підтримувати "Закарпаття" (так у фанатському середовищі називають "Говерлу"), усі відішли від цього клубу. Тепер наш клуб  - ФК "Ужгород", аматорська команда, яка має шанси вийти у 2-гу лігу. В нас були розмови з тренером за підтримку. Команда дала знати одне, що фінансово вони зможуть нам допомагати (автобуси, банери, атрибутика)", - каже Український.

Зазначимо, що ФК "Ужгород" грає в аматорському чемпіонаті Закарпаття.

Конфлікт між керівництвом  ФК" Говерла" - родиною Шуфричів - та ультрас стався через патріотичну позицію фанатів. Принаймі, так вони кажуть.

«Конфлікт полягає ... в  прапорі боротьби за Україну (червоно-чорному) і через політику», - наголошує Український.

За його словами, родина Шуфричів виступала проти скандування "Путін - Ху...". Власник клубу навіть організував  охорону, яка на матчах погрожувала фанатам та намагалася не пускати їх на сектор стадіону без списку з прізвищами, іменами та  номерами телефонів. Ультрас розцінили це як небезпеку для себе, після чого й  відмовилися підтримувати клуб на секторах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-