Буданов привітав українців з Днем Героїв

Буданов привітав українців з Днем Героїв

Відео
Укрінформ
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов привітав українців та українок з Днем Героїв.

Він відзначив, що бійці воєнної розвідки не раз довели свою мужність, вірність країні та присязі. Як передає Укрінформ, про це він заявив у Фейсбуці.

«Сьогодні наша нація відзначає День Героїв. Вшановує людей, які стали міцним щитом української волі, опорою нашого суверенітету і незалежності. Військові, медики, рятувальники, волонтери, добровольці. Усі, хто сьогодні дають відсіч російській агресії, вартують найвищої пошани і визнання. Бійці воєнної розвідки України не раз довели свою мужність, вірність країні та присязі. Яка б запекла битва не чекала на нас попереду, твердо стоїмо разом на своїй землі. І хай кожен, хто наступає на наші принципи і нашу волю, заплатить за це найвищу ціну», - наголосив Буданов.

Відео: Кирило Буданов / Фейсбук

Він нагадав, що з часів Київської Русі та Козаччини українські лицарі були на сторожі своєї країни, нищили загарбників і здійснювали переможні рейди на територію одвічного ворога.

Читайте також: Зеленський привітав морпіхів зі святом: Наші воїни демонструють справжній героїзм

«Під час національно-визвольної боротьби 20-го століття українці стали прикладом незламності, продовживши традицію державотворення. Цей шлях потрібно завершити. На нашу долю випало це зробити», - зазначив Буданов, додавши, що попри всі випробування майбутнє України непохитне - у колі вільних демократичних народів.

Сьогодні, 23 травня, в Україні відзначають День Героїв, встановлений на честь українських захисників та захисниць, які виборюють свободу та незалежність України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-