Програма медгарантій: НСЗУ оновила вимоги до дванадцяти пакетів на 2025 рік

Програма медгарантій: НСЗУ оновила вимоги до дванадцяти пакетів на 2025 рік

Укрінформ
Національна служба здоров’я України розпочала підготовку до Програми медичних гарантій на 2025 рік, зокрема оновлено вимоги до 12 пакетів медичних послуг.

Про це пресслужба НСЗУ повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

"НСЗУ на основі аналізу ефективності реалізації Програми медичних гарантій та консультацій з медичною спільнотою і громадськими організаціями, які проходили на різних комунікаційних майданчиках, оновила проєкти вимог ПМГ– 2025 за 12 пакетами медичних послуг та подала їх на погодження до Міністерства охорони здоров’я України", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, як зазначили в НСЗУ, проєкти специфікацій та умов закупівлі медичних послуг у рамках ПМГ-2025 оновлено за напрямками «Екстрена медична допомога»; «Медична допомога при гострому інфаркті міокарда»; «Мамографія»; «Езофагогастродуоденоскопія»; «Колоноскопія»; «Цистоскопія»; «Лікування пацієнтів методом гемодіалізу в амбулаторних умовах»; «Лікування пацієнтів методом перитонеального діалізу в амбулаторних умовах».

Читайте також: Програма медгарантій: торік допомогу отримали 22 мільйони українців

Також оновлено вимоги по наданню послуг за пакетами «Стоматологічна допомога дорослим та дітям»; «Лікування осіб із психічними та поведінковими розладами внаслідок вживання опіоїдів із використанням препаратів замісної підтримувальної терапії»; «Секційне дослідження»; «Медичний огляд осіб, який організовується територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки».

З оновленими вимогами до зазначених пакетів послуг можна ознайомитися на сайті НСЗУ за лінком.

Як повідомляв Укрінформ, з 1 січня 2024 року в Україні почала діяти Програма медичних гарантій на 2024 рік. У поточному році Програма медгарантій включає 44 пакети медичних послуг. На її реалізацію заплановано 158,7 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-