Постачальника неякісних курток для ЗСУ підозрюють у хабарництві

Постачальника неякісних курток для ЗСУ підозрюють у хабарництві

Укрінформ
Директору товариства, який планував постачати неякісні куртки Збройним силам України, повідомили про підозру у наданні 4 тис. доларів хабаря.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Білоцерківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону директору товариства повідомлено про підозру за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, чоловік надав 4 тис доларів США хабаря голові приймальної комісії однієї з військових частин. За такі кошти військовослужбовець мав сприяти у прийнятті 5 тисяч курток, які не відповідають умовам укладеного договору.

Підозрюваний пропонував надати власний протокол випробувань про відповідність партії курток встановленим вимогам якості.

Читайте також: Закупівля неякісної амуніції для ЗСУ: справу Шаповалова та Хмельницького передали до суду

Військовослужбовець повідомив правоохоронним органам про такий факт та надалі співпрацював зі слідством.

Директора товариства затримали, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило три нові підозри у справі щодо корупції у податковій Харківської області - начальнику управління ГУ ДПС у Харківській області, працівниці відділу і підприємцю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-