У Міноборони розповіли про застосунок для військовозобов’язаних «Резерв+», який запустять 18 травня

У Міноборони розповіли про застосунок для військовозобов’язаних «Резерв+», який запустять 18 травня

Укрінформ
Електронний кабінет, в якому чоловіки призовного віку можуть оновити дані, має запрацювати з 18 травня.

Про це в ефірі Радіо Свобода повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін, передає Укрінформ.

«Має запрацювати. Але слід зазначити, що це буде така MVP-версія так звана (Minimum viable product, версія продукту із мінімальним набором функцій - ред.). Тобто надалі будуть додаткові опції в електронному кабінеті. Наразі це ж буде можливість оновити свої дані. Передусім ідеться про електронну пошту, про телефон і місце проживання», – зазначив Лазуткін.

Він додав, що вже бачив та гортав новий застосунок, і запевнив, що з його допомогою оновити дані можна буде дуже швидко.

Читайте також: Міноборони запевняє: Із 18 травня військовозобов’язані зможуть оновити дані в ЦНАПах

«Запрацює так чи інакше електронний кабінет, і впродовж 60 днів цей обовʼязок про уточнення своїх даних можна буде виконати за 10-15 хвилин у смартфоні. Я бачив уже цю версію, погортав її на телефоні. І там усе максимально просто. ІD-банкінг, і далі просто тебе ідентифікують, ти реєструєшся і все дуже швидко заповнюєш. Ну і за великим рахунком – проста процедура для будь-якої людини, яка використовує застосунки. А це буде застосунок «Резерв+». І відповідно, мені здається, це найбільш такий простий шлях, особливо для молоді, яка просто таки живе фактично у смартфонах», – наголосив речник МОУ.

Як повідомлялось, військовозобов’язані громадяни України з 18 травня матимуть можливість оновити дані не тільки у ТЦК та СП, а й в електронному кабінеті та ЦНАПах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-