Суд заарештував другого підозрюваного у розстрілі поліцейських на Вінниччині

Суд заарештував другого підозрюваного у розстрілі поліцейських на Вінниччині

Фото
Укрінформ
Вінницький міський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 26-річному підозрюваному у причетності до розстрілу поліцейських.

Про це у Телеграмі повідомляє Міністерство внутрішніх справ, передає Укрінформ.

«Другому підозрюваному суд обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що йому інкриміновано вбивство і замах на життя поліцейських, незаконне поводження зі зброєю та дезертирство.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Вінницький міський суд обрав запобіжний захід 52-річному підозрюваному у розстрілі поліцейських Наступні 60 діб він перебуватиме в слідчому ізоляторі.

Обом правопорушникам інкримінують посягання на життя працівника правоохоронного органу та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ст. 348 та ч. 1 ст. 263 КК України).

У ніч на 20 квітня у Гайсинському районі Вінницької області невідомі розстріляли поліцейських. Один із правоохоронців загинув, його напарник поранений.

Читайте також: На Вінниччині попрощалися із загиблим поліцейським Максимом Зарецьким

21 квітня двох військовослужбовців - батько та син віком 52 й 26 років, які, ймовірно, скоїли розстріл вінницьких поліцейських, затримали в Одеській області. Підозрювані мали намір втекти з України.

Правоохоронці оголосили їм підозру у вбивстві та замаху на життя поліцейських, а також у дезертирстві.

Фото: Суспільне Вінниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-