На Вінниччині попрощалися із загиблим поліцейським Максимом Зарецьким

На Вінниччині попрощалися із загиблим поліцейським Максимом Зарецьким

Фото, відео
Укрінформ
У місті Бершадь Вінницької області поховали убитого під час виконання службових обов’язків поліцейського Максима Зарецького.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в обласній поліції.

Максима Зарецького провели в останню путь рідні, друзі, близькі, колеги та земляки.

Останню честь загиблому поліцейському колеги віддали траурним салютом. Поховали його на Алеї слави кладовища у Бершаді.

Максиму Зарецькому було 20 років. З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора року служив у секторі реагування патрульної поліції.

22 квітня у Бершадській громаді оголошено днем жалоби. Цього дня на знак скорботи за загиблим поліцейським у місті приспустили державні прапори на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

Відео: офіційний канал Національної поліції України

Як повідомлялось, у ніч проти 20 квітня в Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. Двоє чоловіків, які перебували в авто, відкрили вогонь по поліцейських. Загинув рядовий поліції Максим Зарецький, його напарник дістав поранення.

Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону почала перевірку причетності двох військовослужбовців до розстрілу поліцейських.

Читайте також: Підозрювані у розстрілі поліцейських на Вінниччині перевозили гранати - Клименко

У Сухопутних військах ЗСУ згодом підтвердили, що на відео з імовірними нападниками на поліцейських, яке ширилося мережею, - військові однієї з їхніх частин.

21 квітня двох чоловіків, які ймовірно скоїли розстріл вінницьких поліцейських, затримали в Одеській області.

Правоохоронці повідомили їм про підозру у вбивстві та замаху на життя поліцейських, а також у дезертирстві. Підозрювані у розстрілі вінницьких поліцейських мали намір втекти з України.

Фото: Суспільне Вінниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-