У Мюнхені для українців запрацював мобільний пункт ДП «Документ»

У Мюнхені для українців запрацював мобільний пункт ДП «Документ»

Фото
Укрінформ
У Мюнхені (Німеччина) для українців запрацював мобільний пункт ДП «Документ», де можна оформити паспорти та обміняти водійське посвідчення.

Про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Саме у Варшаві в серпні 2022-го відкрили перший закордонний стаціонарний підрозділ ДП «Документ». З того часу понад 205 тисяч людей отримали тут послуги: оформлення та видача паспортних документів, обмін посвідчень водія. Сучасне приміщення, оснащене усім необхідним, та професійний колектив, готовий швидко і вчасно надати послуги. Вдалося поспілкуватися і з українцями, які очікували своєї черги. Більшість прагне повернутися додому, але в силу різних обставин поки що не наважується», - написав Клименко.

За його словами, щодня у центр звертаються по 400 осіб. «Попит зберігається, нашим громадянам за кордоном потрібна підтримка та діалог з Україною. Тому розширяємо мережу представництв ДП «Документ» - новий мобільний підрозділ запрацював у Мюнхені», - зазначив Клименко.

Він додав, що наразі забезпечується доступність послуг для наших громадян уже в семи країнах Європи.

Читайте також: Аудит виявив на держпідприємстві «Документ» фінансових порушень на 84 мільйони

Як повідомлялося, отримати паспортні послуги громадяни України можуть у закордонних філіях ДП «Документ» у Німеччині, Італії, Словаччині, Іспанії, Туреччині, Чехії та Польщі.

Фото: Ігор Клименко / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-