Посольство США передало шість броньованих авто для прокурорів прифронтових регіонів

Посольство США передало шість броньованих авто для прокурорів прифронтових регіонів

Фото
Укрінформ
Генеральна прокуратура України отримала від посольства США шість броньованих автомобілів, що допоможуть захистити життя прокурорів під час роботи у прифронтових регіонах.

Про це написав у соцмережі Х генеральний прокурор України Андрій Костін, передає Укрінформ.

«Ми дуже вдячні за передачу 6 броньованих автомобілів, що допоможуть захистити життя прокурорів, які працюють у прифронтових регіонах. Наша стійка співпраця з INL (відділ технічної допомоги правоохоронним органам України посольства США – ред.) стала міцною основою для розвитку інституційної спроможності Генеральної прокуратури України, зокрема у розслідуванні воєнних злочинів Росії, забезпеченні підтримки жертв і свідків та оптимізації цифрової трансформації систем прокуратури та правоохоронних органів України», - зазначив Костін.

Він висловив глибоку вдячність керівнику відділу Джошуа Тембладору за різнобічну технічну допомогу та стратегічні поради.

Читайте також: Захід повинен у кілька разів збільшити військову допомогу Україні - польський експерт

Як повідомляв Укрінформ, генеральний прокурор Андрій Костін під час зустрічі 18 березня в Києві з колегами з Міністерства юстиції США Натаном Бруксом та Тімом Ранком, а також з радником з правових питань посольства США в Україні Джаредом Кімболом та аташе ФБР з правових питань Крісом Гейгером обговорили стратегії розслідування російських кіберзлочинів, скоєних проти Української держави та країн-партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-