Суд залишив за ґратами Романа Гринкевича до 17 квітня і зменшив заставу

Суд залишив за ґратами Романа Гринкевича до 17 квітня і зменшив заставу

Укрінформ
Печерський райсуд продовжив до 17 квітня запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Роману Гринкевичу, якому інкримінують постачання неякісних товарів Міністерству оборони.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

«Суд задовольнив клопотання прокурора і продовжив до 17 квітня запобіжний захід Роману Гринкевичу», - сказала працівниця відомства.

Водночас суд зменшив розмір застави з 500 млн грн до 469 млн грн.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року працівники Держбюро розслідувань затримали львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича під час спроби дати хабар одному із керівників Головного слідчого управління ДБР за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування кримінального провадження.

Читайте також: Суд продовжив до 29 березня запобіжний захід бізнесмену Гринкевичу

Працівники ДБР 17 січня оголосили нову підозру львівському бізнесмену і членам злочинної організації, які завдали державному бюджету збитків майже на мільярд гривень. Їх викрито на оборудках із закупівлями одягу та білизни для Збройних сил України.

Підозру також оголосили сину Ігоря Гринкевича Роману. Його оголосили в розшук.

Уранці 22 січня правоохоронці затримали Романа Гринкевича в Одесі. За даними правоохоронців, він планував перетнути державний кордон.

22 січня суд відправив Романа Гринкевича під варту до 17 березня з правом внесення застави у розмірі 500 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-