ВАКС заарештував Пашинського на два місяці, застава - понад ₴270 мільйонів

ВАКС заарештував Пашинського на два місяці, застава - понад ₴270 мільйонів

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід колишньому народному депутату Сергію Пашинському у вигляді тримання під вартою до 25 квітня з можливістю внесення застави у 272,5 млн грн.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Застосувати до підозрюваного Пашинського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тримання під вартою визначити до 25 квітня 2024 року. Визначити підозрюваному заставу у розмірі 90 тис. прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 272 млн 520 тис. грн", - оголосила суддя Наталя Мовчан.

Читайте також: САП вважає, що існує ризик переховування Пашинського від слідства

Як повідомлялося, 12 лютого у СБУ поінформували, що правоохоронці викрили колишнього народного депутата та його спільників у незаконному привласненні і продажу 97 тис. тонн конфіскованих державою нафтопродуктів на майже 1 млрд грн, які мали піти на потреби армії.

13 лютого ВАКС обрав запобіжний захід одному з організаторів схеми заволодіння арештованими нафтопродуктами вартістю у майже мільярд гривень – тримання під вартою та понад 300 млн грн застави.

Прокурори САП просили обрати Пашинському запобіжний захід у вигляді арешту із можливістю внесення застави у розмірі майже 300 млн грн.

ВАКС почав обирати запобіжний захід Пашинському 21 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-