Єрмак обговорив з представниками The Elders майбутнє світового порядку та покарання Путіна

Єрмак обговорив з представниками The Elders майбутнє світового порядку та покарання Путіна

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зустрівся з представниками міжнародної неурядової організації The Elders, під час якої обговорив майбутнє світового порядку та покарання Путіна.

Як передає Укрінформ, про це Єрмак повідомив в Телеграмі

«Провів зустріч з представниками міжнародної неурядової організації The Elders, до складу якої входять високопоставлені державні діячі, борці за мир та захисники прав людини. Це була розмова про майбутнє світового порядку, розмова про справедливість і мир, а також покарання злочинця Путіна», - повідомив Єрмак.

За його словами, у спілкуванні взяли участь: очільниця The Elders Мері Робінсон, 32-й Президент Колумбії Хуан Мануель Сантос, колишній Верховний комісар ООН з прав людини Зейд Раад аль-Хусейн, колишній Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун, колишній прем'єр-міністр Норвегії Ґру Гарлем Брунтланн.

Читайте також: «Це питання майбутніх перемог»: Єрмак у Мюнхені закликав до своєчасного надання Україні допомоги

The Elders — міжнародна неурядова організація громадських діячів, відомих як високопоставлені державні діячі, борці за мир та захисники прав людини, які були зібрані Нельсоном Манделою у 2007 році. Вони називають себе «незалежними глобальними лідерами, які працюють разом в ім'я миру та прав людини». Мета, яку Мандела поставив перед організацією, полягала в тому, щоб використати свій «майже 1000-річний колективний досвід» для вирішення, здавалося б, непереборних проблем, таких як зміна клімату, ВІЛ/СНІД та бідність, а також «використовувати свою політичну незалежність, щоб допомогти вирішити деякі з найважчих конфліктів у світі».

Фото: Телеграм Андрія Єрмака

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-