Поліція розслідує причини пожежі в будинку бізнесмена Мазепи на Чернігівщині

Поліція розслідує причини пожежі в будинку бізнесмена Мазепи на Чернігівщині

Фото, відео
Укрінформ
Причиною пожежі будинку в селі Картовецьке Чернігівського району назвали порушення правил монтажу печей.

Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Чернігівської області, передає Укрінформ.

За фактом загорання житлового будинку поліцейські розпочали кримінальне провадження.

"Сьогодні близько 3:20 ночі до поліції надійшла інформація від рятувальників ДСНС про пожежу в житловому будинку в одному із сіл Городнянської громади Чернігівського району. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки). За попередніми висновками ДСНС, ймовірною причиною пожежі став недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів. Триває досудове розслідування. Для встановлення обставин і причин пожежі будуть призначені необхідні експертизи", - йдеться в повідомленні.

Фото: Лівий Берег

Як повідомляє видання "Лівий берег", будинок у селі Картовецьке належав нещодавно заарештованому директору інвестиційної компанії Concorde Capital Ігорю Мазепі.

Читайте також: Директор ДБР - про «справу Мазепи»: Розслідування триває з січня 2022 року

Як повідомляв Укрінформ, ДБР розслідує провадження про незаконне відчуження земель Київської ГЕС, фігурантом якого є бізнесмен Ігор Мазепа, з січня 2022 року.

Фото: Лівий Берег

Печерський райсуд Києва обрав директору інвестиційної компанії Concorde Capital Ігорю Мазепі запобіжний захід - тримання під вартою до 27 лютого з можливістю внесення 349 мільйонів гривень застави.

Відео: LBTV

Ігор Мазепа – український бізнесмен та громадський діяч. Є засновником та генеральним директором інвестиційної компанії Concorde Capital. Мазепа інвестував у мережу клінік "Добробут", котеджне містечко Goodlife Park (саме воно розташоване поблизу ГЕС) і комплексу Shelest, у магазин MakeUp, бурштиновий бізнес і Криворізький цементний завод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-