Укрінформ анонсує оновлення своєї розсилки та перехід на платформу substack

Укрінформ анонсує оновлення своєї розсилки та перехід на платформу substack

Укрінформ
Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" повідомляє про ключові зміни в роботі своєї розсилки та перехід на нову платформу substack.

Ці оновлення спрямовані на поліпшення якості обслуговування та забезпечення більшої доступності інформації для своїх читачів.

Оновлення розсилки:

  1. Регулярність та Зміст: Розсилка Укрінформу тепер відправлятиметься щоп'ятниці. Ми закликаємо наших читачів продовжувати отримувати цікаві та важливі матеріали. 
  2. Публічні звіти: Щовівторка ми публікуватимемо публічні звіти про нашу діяльність, щоб надати громадськості змогу краще зрозуміти нашу роботу.
  3. Ексклюзивні матеріали: У межах розсилки ми будемо вибирати три новини, які можуть мати великий вплив на події в майбутньому.
  4. Платформа substack: Ми переїхали на платформу substack, яка вже неодноразово доводила свою надійність та зобов'язання щодо збереження конфіденційності та безпеки даних користувачів.    

Підписатися на публічні звіти і безкоштовну розсилку наших ексклюзивних матеріалів  можна за лінком https://ukrinform.substack.com/.

Ми завжди відкриті для зворотного зв'язку та обговорення. Будь ласка, звертайтеся до нас за електронною адресою matsuka@urkinform.com.

Укрінформ висловлює вдячність своїм читачам за довіру та обіцяє подальшу відданість якості та об'єктивності в роботі агентства.

Фото: SOPA Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-