Українці за два дні зібрали ₴1 мільйон для дітей із села Гроза, чиїх батьків убили росіяни

Українці за два дні зібрали ₴1 мільйон для дітей із села Гроза, чиїх батьків убили росіяни

Укрінформ
Українці за два дні пожертвували 1 млн грн для дітей із села Гроза, що на Харківщині, які внаслідок ракетного удару військ РФ стали сиротами.

Про це у Фейсбуку повідомила власна кореспондентка програми «Факти» каналу ICTV Тетяна Доцяк, яка оголосила цей збір.

«Друзі, ви зробили диво! Ви зібрали мільйон на дітей з Грози!  Мільйон!  Я мріяла зібрати дітям хоча б 140 тисяч, а тут мільйон!», - написала вона.

Журналістка зазначила, що українці зібрали мільйон для дітей, у яких російська армія вбила маму або тата, або обох батьків.

Фото: https://www.facebook.com/tetyana.dotsyak
Фото: https://www.facebook.com/tetyana.dotsyak

«Ви неймовірні! Тільки уявіть собі що вони відчують коли дізнаються!.. Їх 14! Все поділимо порівну. Передамо безпечним способом», - поінформувала Доцяк, додавши, що збір триватиме до 2 січня. Кошти можна переказати сюди.

Читайте також: Координаторка ООН у Святвечір відвідала село Гроза на Харківщині

Як повідомлялося, 5 жовтня російські війська завдали ракетного удару по магазину-кафе в с. Гроза на Харківщині, коли там проходили поминки за військовослужбовцем, якого перепоховали в селі. Загинули 59 людей (одна з поранених жінок померла у лікарні). 

В ООН закликали Росію «провести повне і прозоре розслідування для притягнення винних до відповідальності і вжити заходів для запобігання подібних атак у майбутньому».

Фото: Харківська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-