Газета The New York Times у добірку року включила 15 знімків з України

Газета The New York Times у добірку року включила 15 знімків з України

Фото
Укрінформ
Американська газета The New York Times опублікувала щорічну добірку найкращих фотографій, до якої увійшли і 15 знімків, зроблених в Україні.

Роботи опубліковані на сайті видання, передає Укрінформ.

Цьогорічну підсумкову фотобірку NYT назвала «Втомлений світ». На відібраних знімках зафіксовано найважливіші події 2023 року, які відбулися в різних країнах у всьому світі.

Зокрема, на фотографіях зображені наслідки бойових дій між Ізраїлем та ХАМАС у секторі Гази, війни Росії проти України та руйнівних землетрусів у Туреччині. В об’єктиви журналістів NYT також потрапили масові протести проти реформування системи правосуддя в Ізраїлі, страйк голлівудських сценаристів у Лос-Анджелесі, переміщення тисяч мігрантів із країн Південної Америки у США.

Читайте також: Український фотожурналіст Євген Малолєтка став переможцем World Press Photo

Низка фото присвячена глобальним змінам клімату, зокрема, на них зафіксовано нищівні лісові пожежі на Гаваях.

В Україні фотожурналісти NYT знімали, зокрема, колядників у Києві, наслідки атаки Росії по багатоповерхівці у Дніпрі 14 січня, роботу ЗСУ на Сході України.

Газета The New York Times у фотодобірку року включила 15 знімків з України / Фото: The New York Times

У добірку NYT потрапили кадри затопленої Херсонщини після руйнування російськими військами греблі Каховської ГЕС, знімок тіла російського військового, залишеного на дорозі у Запорізькій області.

Як повідомлялось, у столиці Туреччини проходить виставка робіт переможців міжнародного фотоконкурсу Istanbul Photo Awards 2023.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-