На Різдво поліція посилює охорону громадських місць і церков

На Різдво поліція посилює охорону громадських місць і церков

Укрінформ
Національна поліція посилює заходи із забезпечення правопорядку та безпеки дорожнього руху на свята і закликає громадян свідомо поставитися до обмежень, пов’язаних із режимом воєнного стану.

Про це заявив заступник начальника департаменту превентивної діяльності Національної поліції Анатолій Серединський в ефірі марафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«Завтра близько 20 тисяч правоохоронців будуть забезпечувати правопорядок та безпеку дорожнього руху. Основні зусилля та наряди будуть спрямовані до культових споруд, де відбуватимуться богослужіння, а також у місця масового перебування громадян», - сказав Серединський.

Він також закликав громадян свідомо поставитися до святкувань і дотримуватися елементарних вимог правового режиму воєнного стану, який діє в Україні.

Представник Нацполіції нагадав, що за порушення комендантської години поліцейські мають право доправляти громадян до райвідділів для встановлення причини свідомого правопорушення.

Також поліція реагуватиме на порушення комендантської години закладами харчування.

«Окремо зазначу про заборону на використання будь-яких салютних установок і петард. Всім нам достатньо вже вибухів на території України. Нагадаю, що для порушників у нас є відповідна адміністративна та кримінальна відповідальність», - сказав представник Нацполіції.

Читайте також: Рятувальники нагадують про заборону для феєрверків і петард - що передбачає закон

Як повідомлялося, на Вінниччині під час святкування Різдва Христового комендантську годину не скасовуватимуть, 24 і 25 грудня діятимуть обмежувальні заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-