Діти із 3100 прийомних сімей отримали подарунки до Різдва - Зеленська

Діти із 3100 прийомних сімей отримали подарунки до Різдва - Зеленська

Відео
Укрінформ
Понад 13 тисяч дітей із 3100 прийомних сімей по всій Україні отримали подарунки до Різдва від Фундації Олени Зеленської та міжнародних партнерів.

Як передає Укрінформ, про це дружина Президента Олена Зеленська повідомила у Фейсбуці.

За словами першої леді, напередодні різдвяних свят її Фундація та "справжні друзі нашої країни з усього світу привітали прийомні та великі прийомні родини в Україні. Вперше святкові подарунки отримали понад 13 тисяч дітей з усіх 3100 сімей по всій країні".

Як зауважила Зеленська, отримати подарунки в усіх куточках України допомогли партнери "Нова пошта".

Вона також висловила вдячність посольствам і почесним консулам України в Данії, Франції, Нідерландах, Австрії, Німеччині, Туреччині, завдяки яким вдалося зібрати подарунки від компаній з усього світу.

"Українські партнери Епіцентр К та Українська Федерація Банків Продовольства доповнили посилку своїми подарунками", - підкреслила Зеленська.

Читайте також: Україну на Різдво чекає дощ із мокрим снігом та сильний вітер

Вона побажала всім родинам у новому році бути сміливими та стійкими і триматись одне одного та запевнила, що з командою Фундації буде поруч.

Як повідомляв Укрфінформ,Зеленська отримала відзнаку Міністерства закордонних справ "Почесний амбасадор 2023. Справа заради перемоги".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-