Звернутися до Міноборони вже в січні можна буде на короткий номер телефону

Звернутися до Міноборони вже в січні можна буде на короткий номер телефону

Укрінформ
Заступниця міністра оборони Наталія Калмикова і директорка ДУ «Урядовий контактний центр» Маріанна Вільшинська підписали Меморандум про співпрацю, що передбачає організацію спільної роботи «гарячої лінії» за номером 1512.

Консультування військовослужбовців та членів їхніх родин буде цілодобовим, передає Укрінформ із посиланням на допис пресслужби Міноборони в Телеграмі.

«Вирішення питання створення ефективної системи зворотного зв’язку для нас є одним із пріоритетних. Тому спільно з командою напрямку інституційного розвитку Міноборони було проаналізовано процес та знайдено найоптимальнішу модель вирішення проблеми, яка дозволить запустити «гарячу лінію». Дуже важливо, щоб військовослужбовець чи члени його родини в будь-який момент могли повідомити про проблему», – наголосила Калмикова.

Таким чином, із січня подати звернення до Міноборони можна буде за коротким номером 1512.

За словами Калмикової, питання можуть стосуватися фінансового чи матеріального забезпечення, обмеження законних прав та будь-якої конфліктної ситуації.

«Ми, в свою чергу, зробимо все для того, щоб її вирішення відбулося в максимально короткі терміни», – запевнила заступниця міністра оборони.

Як зазначили у пресслужбі, повноцінно послуга запрацює на початку січня 2024 року. Також паралельно працюватиме телефон «гарячої лінії» Міністерства оборони - 0 800 50 04 42.

Своєю чергою директорка Урядового контактного центру відзначила, що консультування військових і членів їхніх родин щодо складних та болючих питань, реєстрацію звернень будуть цілодобово здійснювати десятки високопрофесійних працівників.

Читайте також: В Україні з’явиться сучасний реабілітаційний центр для військових

«Для нас є дуже важливим надати максимально якісну послугу, адже йдеться про вирішення проблем наших захисників. Тож комунікувати з ними будуть наші найкращі спеціалісти. Серед них будуть і психологи, які зможуть надати необхідну допомогу», – запевнила Вільшинська.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді Міністерство оборони запустило проєкт рекрутингу до Збройних сил України. На платформі Lobby X було опубліковано понад 400 вакансій.

8 грудня Наталія Калмикова і генеральний директор robota.ua Валерій Решетняк підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації проєкту рекрутингу Міністерства оборони. Аналогічний меморандум підписано з директором ТОВ «Ємаркет Україна» (Olx.ua) Катериною Онищенко.

Фото: Міноборони, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-