Мультимедійна платформа іномовлення України отримала погрози про замінування

Мультимедійна платформа іномовлення України отримала погрози про замінування

Укрінформ
Мультимедійна платформа іномовлення України в середу, 13 грудня, отримала кілька анонімних телефонних дзвінків із погрозами здійснення вибухів на території самого підприємства, а також у готелях та закладах освіти Києва.

Про це повідомив телеканал «Дім», передає Укрінформ.

Як зазначається, невідомий, який телефонував до держпідприємства, вимагав припинити трансляцію телеканалу FREEДОМ у Ютубі.

«Вся інформація, отримана від невідомого чоловіка, який кілька разів телефонував за офіційним номером приймальної ДП «МПІУ», передана до правоохоронних органів», – ідеться у повідомленні.

Із приміщень, які можуть бути заміновані, співробітників підприємства евакуювали. За місцем можливих замінувань працюють правоохоронні органи та відповідні екстрені служби.

Трансляція телеканалів «Дім» і FREEДОМ здійснюється відповідно до програмної сітки.

Читайте також: Відповідальність за атаку на «Київстар» взяли на себе російські хакери - СБУ

Більше інформації буде надано згодом.

Як повідомлялося, телеканали «Дім» та FREEДОМ входять до складу державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України».

Телеканал FREEДОМ орієнтований на російськомовних глядачів за межами України. Його завданням є донесення правди про розв'язану Росією війну та протидія кремлівській пропаганді. У жовтні поточного року майданчики телеканалу зазнали потужної хакерської атаки.

«Дім» є цілодобовим розважально-інформаційним телеканалом, створеним для об'єктивного інформування українців, які опинилися в окупації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-