Малозабезпеченим родинам у зоні бойових дій нададуть грошову допомогу на підготовку до зими

Малозабезпеченим родинам у зоні бойових дій нададуть грошову допомогу на підготовку до зими

Укрінформ
Малозабезпечені багатодітні сімʼї та малозабезпечені сімʼї з дітьми з інвалідністю, що проживають в зоні бойових дій, отримають від ЮНІСЕФ кошти на підготовку до зими.

Про це повідомила пресслужба Міністерства соціальної політики, передає Укрінформ.

«Стартував спільний проєкт Мінсоцполітики і Дитячого фонду ООН (UNICEF). У межах проєкту малозабезпечені багатодітні сімʼї і малозабезпечені сімʼї з дітьми з інвалідністю, які проживають в певних районах Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей, визначених програмними документами UNICEF, отримають кошти на “вінтеризацію” (підготовку до зими). Плановий обсяг проєкту - 333 млн грн», - йдеться в повідомленні.

У межах проєкту допомога надаватиметься на три місяці в розмірі 3 600 грн на місяць на кожного отримувача та додатково 6 660 грн – на кожну дитину. 

Орієнтовно проєкт охопить близько 5 тис. родин.

Читайте також: За сім місяців на підтримку малозабезпечених сімей спрямували 30,7 мільярда - Мінфін

Наголошується, що реалізація проєкту дасть можливість надати фінансову допомогу тим, хто її критично потребує, не збільшивши навантаження на державний бюджет. 

Як повідомлялося, уряд погодив пропозицію Мінсоцполітики щодо реалізації спільного з ЮНІСЕФ проєкту з підтримки малозабезпечених сімей з дітьми на осінньо-зимовий період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-