Тайру прооперували у Німеччині

Тайру прооперували у Німеччині

Укрінформ
Українська парамедикиня та колишня бранка РФ Юлія Паєвська (позивний "Тайра") розповіла, що у Німеччині після виступу на Invictus Games їй зробили операцію на хребті.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає Укрінформ.

"Доповідаю. Нарешті я в Україні. #Invictusgames закінчились ще того місяця як ви знаєте, та мені довелося лишились в Німеччині для того, щоб зробити операцію на хребті", - йдеться у дописі.

За її словами, "все пройшло успішно і тепер мені точно не потрібні милиці. Хоча ще три місяці існують достатньо жорсткі обмеження в рухах і способі життя".

Читайте також: У перший день Ігор нескорених-2023 Україна здобула шість медалей

Вона також розповіла про свою учать у Варшавському Безпековому форуму.

"Багато говорили про майбутнє України і про нинішню ситуацію. Як завжди особливу увагу посадовців і дипломатів я привертаю до ситуації з полоненими, на необхідність визволення наших бранців з неволі, особливо медиків. Болить за кожного", - зазначила Тайра.

Нагадаємо: парамедика та військову Тайру звільнили в червні минулого року, і в 2023-му вона знову стала частиною збірної України. Додаткове 25-те місце в команді для неї забронювали організатори Ігор, а їхній засновник – принц Гаррі – окремо відзначив повернення Юлії до сім'ї "нескорених" під час церемонії відкриття, назвавши її "втіленням справжнього духу України та Invictus".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-