Шаптала привітав танкістів із професійним святом

Шаптала привітав танкістів із професійним святом

Укрінформ
Начальник Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Шаптала привітав воїнів-танкістів із професійним святом.

Як передає Укрінформ, вітання розміщене на сторінці Генштабу у Фейсбуці.

За словами Шаптали, роль танків у сучасному бою піддається різним інтерпретаціям. Та попри все, ці бойові машини залишаються ключовим тактичним і психологічним фактором підтримки наземних військ. Танки завдають ворогу нищівних ударів та надають піхоті вогневу підтримку, якої не може забезпечити артилерія чи інші засоби, наголосив він.

"Однак воюють не машини – воюють люди. З великою повагою і вдячністю ми згадуємо сьогодні хоробрих і мужніх українських танкістів, які з честю захищають Україну. У важких і виснажливих боях ви завжди демонструєте доблесть і відвагу справжніх воїнів", - підкреслив Шаптала.

Він подякував танкістам за самовіддане служіння українському народу, незламність духу і професіоналізм.

Читайте також: Нацгвардійці на Херсонщині знищили російський танк Т-90 «Прорив»

"Схиляю голову перед пам'яттю героїв, які поклали своє життя в боротьбі за свободу України. Вічна їм слава!", - підкреслив начальник Генерального штабу ЗСУ,

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський підписав указ про запровадження в Україні Дня танкових військ,яке відзначатиметься щороку 14 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-