Подружжя Зеленських зустрілося з королівським подружжям Швеції

Подружжя Зеленських зустрілося з королівським подружжям Швеції

Фото
Укрінформ
У межах візиту до Королівства Швеція Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська зустрілися з Королем Швеції Карлом XVI Густавом та Королевою Швеції Сільвією.

Про це повідомляє Офіс Президента, передає Укрінформ.

Глава Української держави висловив подяку Швеції за всебічну підтримку України в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність.

«Високо цінуємо потужну допомогу Швеції за всіма можливими напрямами. Це вагомий внесок у боротьбу українців за свободу та європейське майбутнє», – наголосив Зеленський.

Президент України відзначив підтримку з боку Швеції українських громадян, які були змушені шукати тимчасовий прихисток у цій країні, рятуючись від російської агресії. Окремо глава Української держави подякував королівській родині Швеції за велику увагу до потреб цих людей.

Читайте також: Зеленський назвав вміст нового пакету військової допомоги Швеції

Володимир та Олена Зеленські також розповіли про наслідки розв’язаної РФ агресивної війни й окремо подякували за гуманітарну допомогу шведської сторони постраждалим в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 19 серпня Президент України Володимир Зеленський перебуває з робочим візитом в Швеції, де він провів зустріч з прем'єр-міністром Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-