На контролі Держбюро розслідувань - понад 100 справ, де фігурують працівники ТЦК

На контролі Держбюро розслідувань - понад 100 справ, де фігурують працівники ТЦК

Єдині новини
Укрінформ
У Держбюро розслідувань наразі на контролі перебувають понад 100 кримінальних справ, у яких фігурують працівники територіальних центрів комплектування.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян, передає кореспондент Укрінформу.

«Можу сказати, що у ДБР зараз є понад 100 кримінальних проваджень, де фігурують саме працівники територіальних центрів комплектування. І ми з вами маємо уже десь орієнтовно 10 обвинувальних актів, які в суді. В одній справі може бути не один підозрюваний, наприклад, а кілька», - розповіла вона.

Речниця звернулася до громадян із проханням інформувати ДБР про можливі порушення у військкоматах.

Читайте також: Президент: Перевірка «воєнкомів» виявляє багато зловживань, відверто огидних

«Якщо ви не хочете бути порушником закону, якщо ви не погоджуєтеся з тією політикою, що за гроші можна в умовах війни вирішити - мобілізують тебе чи ні, то ми звертаємося до усіх громадян: у вас є можливість анонімно звернутися до ДБР і повідомити про можливе порушення у військкоматах. Це дасть нам, ДБР, маю на увазі слідчих, оперативників (підстави – ред.), щоб перевірити військкомат і набути неспростовних доказів», - заявила Сапьян.

Як повідомлялося, ДБР викрило в організації схеми збагачення та допомозі переховуванню кримінальних елементів керівника Донецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-