Начальника управління авіації ДСНС взяли під варту на два місяці

Начальника управління авіації ДСНС взяли під варту на два місяці

Укрінформ
Печерський районний суд Києва обрав начальнику Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування ДСНС Іванові Коробці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Застосувати запобіжний захід - тримання під вартою до 1.10.2023 року включно. Вирок підлягає негайному виконанню», - оголосила суддя.

Вона зазначила, що після закінчення одного місяця строку Коробка матиме право звернутися з клопотанням про зміну запобіжного заходу.

Судове засідання триває.

Читайте також: Авіакатастрофа у Броварах: ДСНС відсторонить посадовців, які отримали підозри

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва розглядає клопотання про обрання запобіжних заходів щодо пʼятьох посадовців ДСНС, яким повідомлено про підозру у справі про загибель керівництва Міністерства внутрішніх справ в авіакатастрофі у січні 2023 року у Броварах.

Зокрема, про підозру повідомлено: начальнику Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування ДСНС України; в.о. командира частини; заступнику командира з льотної підготовки; командиру авіаційної ескадрильї; начальнику служби безпеки польотів Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України з міста Ніжин Чернігівської області.

Читайте також: Загибель керівництва МВС в авіакатастрофі: підозру повідомили п'ятьом посадовцям ДСНС

18 січня у Броварах поряд із дитсадком та житловою багатоповерхівкою впав гелікоптер ДСНС, на борту якого перебували дев’ятеро працівників МВС на чолі з міністром Денисом Монастирським і його першим заступником Євгенієм Єніним. Усі вони загинули. Також загинули п’ятеро жителів міста, які опинилися в момент аварії поблизу дитсадка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-