Wizz Air зняла з літака українського солдата з протезом, авіакомпанія згодом вибачилася

Wizz Air зняла з літака українського солдата з протезом, авіакомпанія згодом вибачилася

Відео
Укрінформ
Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air публічно попросила вибачення за те, що зняла з літака в ізраїльському аеропорту Тель-Авіва українського солдата-ветерана з протезом.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в опублікованій заяві компанії у Твіттері.

«Просимо вибачення за викликане невдоволення щодо ситуації з пасажиром на нашому нещодавньому рейсі з Тель-Авіва до Варшави», - заявили в Wizz Air.

У компанії зазначили, що безпека є її пріоритетом номер один, і її екіпаж зобов’язаний переконатися, що всі пасажири готові до польоту або їх супроводжує хтось, хто їм допомагає.

Читайте також: Глава Ryanair розповів, яким бачить майбутнє лоукостера в Україні після війни

«Якщо є будь-які ознаки того, що пасажир має захворювання, яке може поставити його життя під загрозу під час польоту, ми зобов’язані відмовити йому в посадці. У цьому випадку це було важке, але необхідне рішення, прийняте з огляду на безпеку пасажира. Йому надали воду, і його посадили на місце в очікуванні допомоги персоналу аеропорту», - додали в Wizz Air.

Читайте також: The Economist опублікував рейтинг «корисних ідіотів Путіна» на чолі з Угорщиною та Австрією

Раніше DailyNewsHungary повідомило, що українського солдата-ветерана з ампутованою ногою висадили з літака Wizz Air у Тель-Авіві. Угорська авіакомпанія зазначила, що знає про інцидент і почала перевірку.

За даними Nexta, чоловік заявив, що не міг сидіти на своєму місці через протез. Він також сказав, що втратив ногу на війні, і, що він летить додому до своєї родини в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, в Ізраїлі проходять фізичну та психологічну реабілітацію кілька десятків українців, але головна мета ізраїльських фахівців – передати досвід, щоб необхідну допомогу всі постраждалі від війни могли отримувати в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-