У керівниці одного з відділень податкової пройшли обшуки - придбала елітне житло в Києві

У керівниці одного з відділень податкової пройшли обшуки - придбала елітне житло в Києві

Укрінформ
У керівниці одного з регіональних підрозділів Державної податкової служби провели обшуки в межах розслідування можливого отримання доходу від продажу майна на тимчасово захопленій росіянами території України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляєОфіс генерального прокурора.

Обшуки пройшли за процесуального керівництва Офісу генпрокурора в межах розслідування за фактом незаконного збагачення (ч. 1 ст. 368-5 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, у 2023 році матір податковиці набула право власності на квартиру і два паркомісця в одному з елітних житлових комплексів в Києві. За попередньою оцінкою, ринкова вартість майна суттєво перевищує офіційні доходи як самої податковиці, так і її матері.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проживання і роботи чиновниці. Перевіряються факти можливого отримання доходу від продажу майна на тимчасово захопленій росіянами території України.

Читайте також: Голову Тернопільської облради та чиновників військової адміністрації викрили на хабарі - НАБУ

Досудове розслідування здійснюють слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

Як повідомляв Укрінформ, за фактом заволодіння бюджетними коштами, виділеними на проведення робіт з капітального ремонту та реконструкції ліфтів в житлових будинках Києва, провели обшуки у постачальників та замовників робіт.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-