До 28 червня в персональних кабінетах учасників НМТ з’являться результати основної сесії

До 28 червня в персональних кабінетах учасників НМТ з’являться результати основної сесії

Укрінформ
До 28 червня в персональних кабінетах учасників Національного мультипредметного тесту з’являться результати основної сесії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

«Уже за декілька днів у персональних кабінетах учасників буде розміщено інформацію про результати основної сесії НМТ за шкалою 100–200 балів», - ідеться в повідомленні.

В УЦОЯО повідомляють, що окремий етап, під час якого оброблюють, повторно перевіряють і детально аналізують усі надані відповіді всіх учасників кожної сесії тестування, завершується.

«Уже за декілька днів / до 28 червня 2023 року офіційні результати буде оприлюднено в персональних кабінетах учасників. Звертаємо увагу учасників на тому, що перевіряти необхідно вкладку «Результати», - сказано в повідомленні.

Крім того, в ній буде доступна опція формування інформаційної картки, яка необхідна для вступу до закладів вищої освіти України.

Читайте також: На участь у Національному мультипредметному тесті розпочалася додаткова реєстрація

Якщо ж учаснику НМТ потрібно подати оригінал документа до закордонного закладу освіти, після офіційного оголошення результатів він зможе замовити витяг з відомостей результатів НМТ.

Як повідомляв Укрінформ, з 5 червня розпочалася основна сесія Національного мультипредметного тесту (НМТ), яка тривала до 23 червня. На неї зареєструвалося 284 тис. вступників. Додаткова сесія НМТ пройде 11–24 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-