Зеленський анонсував нові кроки для духовної незалежності України

Зеленський анонсував нові кроки для духовної незалежності України

Укрінформ
Президент України провів нараду щодо духовної незалежності України.

Про це під час відеозвернення сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Провів і нараду щодо духовної незалежності України – ми продовжуємо відповідну роботу, і будуть нові наші кроки. Очевидно, що не може бути справді духовних звʼязків із державою-терористом і тими, хто виправдовує вбивство, вбивство українців і покриває зло. Кожен день і кожна ніч російського терору це доводять. І ми дійдемо до того моменту, коли всі залежності від Росії, якими хтось десь намагається маніпулювати, будуть знищені", - сказав Зеленський.

Читайте також: Як у Михайлівському соборі святили Ангелів Охоронців

Президент подякував всім, хто захищає нашу державу на Півдні, Сході, Запоріжжі, Донеччині, Луганщині і тим, хто працює заради України.

Також він відзначив роботу чергового "Книжкового арсеналу" в Києві і закликав українців відвідати його.

"Я хочу сьогодні особливо подякувати всім тим, хто навіть у такий час, навіть у таких обставинах вкладає свої сили в те, щоб наші люди й наша країна мали власну культурну силу. Сьогодні у Києві почав роботу черговий «Книжковий Арсенал». «Арсенал» – це те слово, яке найкраще характеризує значення культури. Те, що робить людей людьми. Те, що робить людяність сильнішою. Те, що оберігає й крізь час поширює наш досвід – кожного й кожної, усього нашого народу, усієї нашої України, усієї нашої Європи, усього нашого людства. Будь ласка, якщо у вас є змога, відвідайте в один із цих днів «Книжковий Арсенал» та завжди підтримуйте культурну силу", - сказав Володимир Зеленський.

Читайте також: Ткаченко сподівається, що ВР розгляне законопроєкт про діяльність релігійних організацій

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський і Перша леді Олена Зеленська відвідали відкриття "Книжкового Арсеналу-2023" у Києві.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-