Помилки при реєстрації на мультипредметний тест можна виправити до 7 травня

Помилки при реєстрації на мультипредметний тест можна виправити до 7 травня

Укрінформ
270 тисяч учасників Національного мультипредметного тесту отримали сповіщення про успішну реєстрацію, ще семи тисячам потрібно до 7 травня виправити помилки.

Про це розповіла директорка Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«Минулого року було зареєстровано 214 тисяч вступників, то цього року ми вже маємо понад 276 тисяч персональних кабінетів і майже 270 тисяч учасників отримали повідомлення про успішну реєстрацію», - сказала вона.

За її словами, майже сім тисяч учасників отримали повідомлення про помилки в даних під час реєстрації і їх не виправили.

«Ми просимо учасників до 7 травня обов’язково ці помилки виправити, інакше вони вважатимуться такими, які не зареєстровані, ми будемо змушені їм відмовити», - підкреслила Вакуленко.

Читайте також: МОН: Проблем з українськими документами про освіту не було у жодній з країн ЄС

Очільниця УЦОЯО також розповіла, що за кордоном НМТ можна буде скласти у 32 країнах і там уже зареєструвалося більше як 26 тисяч учасників.

Як повідомляв Укрінформ, реєстрація для участі в цьогорічному Національному мультипредметному тесті розпочалася 3 квітня і триватиме до 3 травня.

Фото: Unsplash

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-