Зеленська обговорила зі слухачами Української школи політстудій тему лідерства під час війни

Зеленська обговорила зі слухачами Української школи політстудій тему лідерства під час війни

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська обговорила зі слухачами Української школи політичних студій особливості лідерства під час війни та збереження ментального здоровʼя нації.

Про це перша леді повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

Серед обговорених тем були також особливості відбудови міст за філософією безбарʼєрності, відновлення людського капіталу й емоційна стійкість – власна та суспільна.

"Дуже важливо обмінюватися баченням нашого майбутнього. Якщо ми відчуваємо схоже, то й країну відбудуємо зі спільними цінностями – людськими та гуманістичними", – зауважила Зеленська.

Зеленська обговорила зі слухачами Української школи політстудій тему лідерства під час війни / Фото: Телеграм/Олена Зеленська

Вона наголосила, що перемога України означатиме не лише повернення до кордонів 1991 року, а й відновлення справедливості, притягнення до відповідальності всіх винних в агресії та воєнних злочинах проти українців.

Читайте також: В Україні створять мережу осередків у рамках програми ментального здоров’я «Ти як?»

"На це знадобиться не один – багато днів. І всі вони будуть важливі", – підкреслила перша леді.

Як повідомлялося, Українська школа політичних студій – це проєкт політичної просвіти, започаткований Лабораторією законодавчих ініціатив і Радою Європи у 2005 році.

УШПС випустила вже понад 500 лідерів у різних сферах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-