Національний мультипредметний тест за кордоном можна скласти у 45 містах

Національний мультипредметний тест за кордоном можна скласти у 45 містах

Укрінформ
Перелік закордонних міст, запропонованих для учасників Національного мультипредметного тесту, розширили до 45-ти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

“Раніше ми повідомляли, що перелік закордонних міст, запропонований для потенційних учасників НМТ, не є остаточним, адже переговори з окремими установами / організаціями ще тривають”, - зазначили у УЦОЯО і додали, що цього тижня досягнуті домовленості із представниками Берна (Швейцарія), Братислави (Словаччина), Кишинева (Молдова) та Роттердама (Нідерланди).

Якщо особа вже створила персональний кабінет і вибрала із запропонованого переліку менш зручний для доїзду населений пункт, а тепер з’явилася більш зручна локація, — вона може після отримання сертифіката до 7 травня 2023 року змінити реєстраційні дані.

Попри те, що перелік міст для проходження НМТ розширено, є обмеження щодо кількості місць у спеціально обладнаних комп’ютерних центрах, запропонованих закордонними партнерами.

Читайте також: Де можна скласти мультипредметний тест: Міносвіти розширило перелік країн

“Тож у разі вичерпання місць у певному місті воно стане недоступним для вибору. Зважайте на те, що в деяких містах / країнах тестування буде проведено тільки під час додаткової сесії. Радимо не зволікати з реєстрацією”, - підкреслили в УЦОЯО.

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня розпочалася реєстрація абітурієнтівдля участі в Національному мультипредметному тесті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-