У Києві відсьогодні скоротили комендантську годину

У Києві відсьогодні скоротили комендантську годину

Укрінформ
У Києві з 26 березня комендантська година діятиме з 00:00 до 05:00.

Про це повідомляє у Телеграмі Київська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Зменшення тривалості комендантської години стало наступним, послідовним рішенням після удосконалення системи інженерних загороджень у столиці. Але і на цьому ми не зупиняємося. Невдовзі чекайте нових змін, які дозволять зробити життя киян та гостей міста більш комфортним і цивілізованим. Настільки, наскільки зараз дозволяє війна і безпекова ситуація», - зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

За його словами, при цьому враховуються всі гарантії захисту населення, забезпечення організації стабільної життєдіяльності Києва та сприяння виконання бойових чи службових завдань ЗСУ і правоохоронців, можливість виконувати оборонні заходи, службові, бойові завдання.

У КМВА нагадали, що під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також переміщатись транспортом або пішки. Виходити на вулицю дозволено тільки щоб дійти до найближчого укриття під час повітряної тривоги.

Також із 26 березня роботу столичного метро подовжено на 1 годину.

Читайте також: На Київщині скоротять тривалість комендантської години

Як повідомляв Укрінформ, 20 березня начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко підписав наказ про зміну комендантської години в місті Києві з 26 березня 2023 року.

Досі комендантська година діяла з 23.00 до 5.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-