На Луганщині росіяни планують влаштувати три сміттєзвалища

На Луганщині росіяни планують влаштувати три сміттєзвалища

Укрінформ
російські загарбники планують влаштувати у так званій «лнр» влаштувати три сміттєзвалища.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Із шести сміттєзвалищ, які росіяни планують облаштувати у тимчасово захоплених регіонах, для трьох шукають місце саме у так званій «лнр».

«Відходи туди звозитимуть на переробку та поховання – Луганщину загарбники завалять сміттям. Іншого місця для смітників на «бескрайних широтах» не знайшлося», - зауважили в ОВА.

«Останнім часом ворог проявляє активність на Луганщині. Минула доба не стала виключенням. Вже декілька тижнів поспіль там зафіксовані найінтенсивніші артилерійські обстріли з боку росіян. Крім того, для підтримки наступів противник залучає бронетехніку, яку наші військові регулярно нищать», – заявив виконувач обов’язків начальника ОВА Олексій Смирнов.

Читайте також: На Луганщині росіяни організували пересувні пункти видачі та перекладу документів

Він поінформував, що ворожих обстрілів знов зазнали Стельмахівка, Макіївка, Невське, Діброва і Білогорівка. У Невському росіяни вдарили із реактивних систем залпового вогню по житлових будинках, один з них зазнав значних руйнувань. Обійшлося без жертв.

Почастішали випадки, коли ворог відкриває вогонь по автошляхах між населеними пунктами, аби ускладнити населенню пересуватися.

«На тимчасово захопленій території росіяни продовжують мародерити. Як повідомляють жителі Новопскова, там окупанти мають перелік осіб, які евакуювалися. Тому куди йти і за якою адресою перевірити житло – ворог знає, бо допомогають місцеві зрадники», - повідомили в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, 25 березня росіяни вели безуспішні наступальні дії поблизу Кремінної та Білогорівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-