На Харківщині підірвався на міні і загинув цивільний

На Харківщині підірвався на міні і загинув цивільний

Укрінформ
У суботу, 25 березня, у Чугуївському районі Харківської області внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинув 70-річний чоловік.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його словами, минулої доби війська рф обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів.

Зокрема під ворожим вогнем перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілеча та інші міста і села.

Внаслідок російського танкового обстрілу села Тимофіївка Богодухівського району знищено житловий будинок та господарські споруди, ще два будинки пошкоджено, зазначив очільник ОВА.

За словами Синєгубова, через обстріли російською армією Вовчанська із РСЗВ також є пошкоджені житлові будинки.

“У селі Шестакове Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік 70 років. Від отриманих травм, на жаль, загинув”, - повідомив Синєгубов.

Читайте також: На Харківщині виявили тіла ще двох загиблих унаслідок російської агресії

Він також додав, що на Харківщині за минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили близько 4,5 га території та знешкодили 149 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, 25 березня у селі Щурівка Ізюмського району Харківської області 55-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої і був госпіталізований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-