Уряд працює над стратегіями ветеранської політики за шістьма напрямками – Маляр

Уряд працює над стратегіями ветеранської політики за шістьма напрямками – Маляр

Укрінформ
Кабінет Міністрів України працює над стратегіями ветеранської політики, яка включатиме шість напрямків.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

«Уряд працює над стратегіями ветеранської політики, яка включатиме такі напрями: забезпечення економічної свободи, забезпечення житлом, соціальна допомога і адаптація, освітні послуги, медичні послуги, відповідна інформаційна політика», - зазначила Маляр

Стосовно інформаційної політики щодо ветеранів, заступниця міністра відзначила, що їхні історії успіху є найкращою темою для комунікації з суспільством.

За словами Маляр, ветерани - це найсильніші морально і психологічно люди. Шана і повага ветеранам полягає не в їх ідеалізації, а в свідомій готовності суспільства прийняти їх з усіма людськими якостями.

Читайте також: В Україні стартував прийом заявок на гранти для розвитку ветеранського бізнесу

«Найкраща комунікація для держави - це комунікація ветеранів з підростаючим поколінням. Їх досвід і приклад – неоціненний», - вважає заступниця міністра.

Як повідомляв Укрінформ, 13 березня у столиці стартував проєкт із психосоціальної підтримки ветеранів та їхніх сімей, що триватиме до 15 липня 2024 року. Передбачається, що проєкт психосоціальної підтримки ветеранів та їхніх сімей торкнеться щонайменше 25 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-