Співпрацю з Україною в уряді ОАЕ забезпечує потужна жіноча команда - Зеленська

Співпрацю з Україною в уряді ОАЕ забезпечує потужна жіноча команда - Зеленська

Фото
Укрінформ
Олена Зеленська висловила вдячність урядовицям Об'єднаних Арабських Еміратів, які опікуються питаннями допомоги Україні та співпраці з нашою державою.

Про це вона повідомила у Фейсбуку, передає Укрінформ.

“Завантажений продуктами та швидкими допомогами для України вантажний “Руслан” в перші місяці вторгнення, понад дві тисячі генераторів напередодні воєнної зими 2022-2023 років – це лише деякі приклади допомоги ОАЕ, надісланої Україні”, - написала перша леді.

Вона пояснила, що такою допомогою персонально опікуються державний міністр з питань міжнародної співпраці ОАЕ пані Рим Аль-Хашимі та міністр з питань клімату та навколишнього середовища пані Мар’ям Аль-Мхейрі.

“Ця потужна жіноча команда уряду ОАЕ працює для розвитку всебічного співробітництва між Еміратами та Україною, особливо в гуманітарному напрямі. І це частина політики ОАЕ, яку Президент країни формулює як “важливість людської солідарності, особливо під час конфліктів”, - зазначила Зеленська.

Під час зустрічі з Рим Аль-Хашимі та Мар’ям Аль-Мхейрі вона висловила вдячність за постійну увагу ОАЕ до гуманітарних проблем в Україні та допомогу.

Читайте також: Культурні заходи української громади в ОАЕ роблять Україну помітною – Зеленська

За словами першої леді, символічним стало те, що обговорили спільну роботу в особливому місці – першому в ОАЕ закладі української кухні YOY, який відкрився лише восени. “Його місія – закохати в українську культуру навіть тих, хто досі не був із нею знайомим”, - зауважила дружина Президента.

“Із кожним днем українського у світі більшає – має побільшати і світового в Україні. Бо співпраця – завжди двосторонній рух”, - резюмувала Зеленська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-