У Нацполіції пояснили, чому Монастирський і Єнін були в одному гвинтокрилі

У Нацполіції пояснили, чому Монастирський і Єнін були в одному гвинтокрилі

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович, які загинули в авіакатастрофі, були в одному гвинтокрилі, бо намагалися якомога швидше прибути на місце призначення.

Про це у коментарі журналістам заявила речниця Нацполіції Мар’яна Рева, передає кореспондент Укрінформу.

«Вони вирушали у відрядження, поспішали і хотіли якомога швидше прибути на місце, щоб скоригувати у подальшому роботу міністерства якомога краще і ефективніше, у тому числі, і задля переможних ситуацій на фронті», - уточнила вона.

Речниця зазначила, що у неї наразі немає інформації щодо того, чи є протокол пересування у цих випадках.

Відповідаючи на питання щодо того, чи надалі у подібних випадках службовці пересуватимуться в одному транспорті, представниця Нацполіції заявила, що були зроблені відповідні висновки, і надалі робота вже буде коригуватися з урахуванням усіх трагічних ситуацій.

Як повідомлялося, вранці 18 січня у Броварах поруч із дитсадком та житловим будинком упав гелікоптер ДСНС, на борту якого перебували 9 людей, у тому числі міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович.

Читайте також: Всі рішення щодо керівництва системи МВС ухвалені, контроль зберігається — Зеленський

За останніми даними ДСНС, на місці падіння вертольота виявлено 14 загиблих осіб, серед них 1 дитина та 9 осіб, які перебували на борту.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив створити спеціальну групу для розслідування всіх обставин трагедії.

Уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ — головою Національної поліції України, і поклав на нього виконання обов’язків міністра внутрішніх справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-