У МОЗ запевнили, що всі лікарні забезпечені генераторами

У МОЗ запевнили, що всі лікарні забезпечені генераторами

Укрінформ
Усі заклади охорони здоров’я України забезпечені альтернативними джерелами живлення на випадок відключень електроенергії.

Про це сказала керівниця директорату медичних послуг МОЗ Олександра Машкевич в ефірі телемарафону, повідомляє Укрінформ.

“Ми всі з вами повинні готуватися до непередбачуваних ситуацій. Ми бачимо, що ворог, на жаль, б’є по об’єктах критичної інфраструктури, так само і по медичним закладам. Усі наші лікарні, заклади охорони здоров’я забезпечені альтернативним джерелом живлення”, - зазначила Машкевич.

Таким чином, наголосила вона, “якщо пацієнту необхідна буде екстрена медична допомога і госпіталізація, жодним чином вона не буде обмежена і пацієнт допомогу отримає у стаціонарі”.

Читайте також: Пункти підтримки та обігріву: поліція виклала адреси

Крім того, вона порадила українцям дізнатися альтернативний номер телефону свого сімейного лікаря та мати в запасі необхідні ліки, особливо якщо пацієнт постійно приймає якийсь препарат.

Як повідомлялося, раніше в Національній службі здоров'я надали поради українцям, як завчасно перед святами подбати про доступ до медичної допомоги, адже вона може знадобитися раптово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-