Чотири області та військові отримають чергову партію реанімобілей

Чотири області та військові отримають чергову партію реанімобілей

Фото
Укрінформ
Центри екстреної меддопомоги Херсонської, Житомирської, Волинської, Сумської областей та військові медики отримають чергову партію реанімобілей, які були придбані в межах благодійної ініціативи "Рятуємо життя".

Про це у Фейсбуці повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, передає Укрінформ.

"Чергову партію реанімобілів отримають центри екстреної медичної допомоги Херсонської, Житомирської, Волинської та Сумської областей, а також військові медики підрозділів сил оборони", - написав Ляшко.

За його словами, автівки були придбані в межах благодійної ініціативи «Рятуємо життя», що триває в мережі одного з торгових центрів від серпня 2022 року.

"Відтоді компанія профінансувала та передала через Міністерство 30 реанімобілів для потреб системи охорони здоров’я. Обіцяють в січні ще нову партію авто", - додав міністр.

Читайте також: Ляшко назвав головні пріоритети МОЗ на наступний рік

Ляшко подякував відповідальному українському бізнесу, благодійникам, які донатять кошти на платформі United24, та тим, хто приєднується до новоствореної Olena Zelenska Foundation/Фундація Олени Зеленської, за допомогу українській системі охорони здоров’я.

Як повідомляв Укрінформ, на минулому тижні Україна отримала в якості гуманітарної допомоги від партнерів чергову партію медобладнання, ліків, турнікетів, гемостатиків та антисептичних засобів.

Фото: Віктор Ляшко / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-